Soepen (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Tomatensoep met balletjes | € 3,00 |
Tomaten-groentesoep | € 3,00 |
Aspergesoep | € 3,00 |
Wortel-pompoensoep | € 3,00 |
Pompoensoep | € 3,00 |
Wortelsoep | € 3,00 |
Broccolisoep | € 3,00 |
Champignonsoep | € 3,00 |
Pastinaaksoep | € 3,00 |
Erwtensoep | € 3,00 |
Witloofsoep | € 3,00 |
Knolseldersoep | € 3,00 |
Kippensoep | € 3,00 |
Bloemkoolsoep | € 3,00 |
Spinaziesoep | € 3,00 |
Preisoep | € 3,00 |
Minestrone | € 3,00 |
Kervelsoep met balletjes | € 3,00 |
... | |
Voorgerechten (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Caeser salad | € 8,00 |
Vitello tonato | € 11,00 |
Carpaccio van rund met rucola en parmezaanschilfers | € 11,00 |
Tomaat-mozarella | € 8,00 |
Slaatje eendeborstfilet met sinaasappeldressing | € 9,00 |
Slaatje met spekjes | € 6,00 |
Koninginnehapje | € 7,00 |
Taartje van gerookte zalm en groene asperges | € 10,00 |
Tomaat-garnaal | € 9,00 |
Gerookte zalm op klassieke wijze | € 11,00 |
Gerookte paling met kruidenolie | € 10,00 |
Tartaar van rivierkreeftjes | € 10,00 |
Garnaalcocktail | € 9,00 |
Duo van kaas- en garnaalkroket | € 8,00 |
Sint-Jacobsvrucht in zijn schelp | € 14,00 |
Wildpaté met aangepaste confituren (seizoen) | € 8,00 |
... | |
Koude Hapjes (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Mini bordje rundscarpaccio | € 2,00 |
Glaasje tartaar van rivierkreeftjes | € 2,50 |
Amusette kip op Oosterse wijze | € 2,00 |
Amusette tartaar van zalm | € 2,50 |
Brochetje tomaat-mozarella | € 1,50 |
Meloen met Ardeense ham | € 1,50 |
Amusette tomaat-garnaal | € 3,00 |
Amusette gerookte forel | € 2,50 |
Pompernikkel kruidenkaas-gerookte zalm | € 3,00 |
Mini wrap oosterse kipsalade | € 2,50 |
... | |
Warme Hapjes (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Bladerdeeghapjes | € 1,00 |
Mini croque mozza-italiaanse ham | € 2,00 |
Mini loempia | € 1,00 |
Boudin broodje met appelmoes | € 2,00 |
Kippenspiesjes | € 2,00 |
Lamskoteletje | € 3,00 |
Lauwe coquilles | € 3,00 |
... | |
Hoofdgerechten Vis (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Vispannetje à l'Ostendaise (mossel garnaal) met gestoofde prei en puree | € 17,00 |
Zalm met dillesaus (of keuzesaus), juliennegroentjes en puree | € 17,00 |
Vispannetje (zalm, tong, kabeljauw, zeevruchten) met fijne groentjes en pommes duchesse | € 18,00 |
Tongrolletjes op Normandische wijze (mossel, garnaal) met pommes duchesse | € 18,00 |
Wijtingfilet of kabeljauw op een bedje van gestoofde prei en soja met citroenpuree | € 16,00 |
Zeebaars met mousselinesaus, groene asperge en krielaardappelen | € 18,00 |
Kabeljauw met trostomaatjes, botersaus en pommes duchesse | € 16,00 |
Tongrolletjes gevuld met zalm in dillesaus, asperges en pommes duchesse | € 18,00 |
... | |
Hoofdgerechten Vlees (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Parelhoenfilet met gevuld sterappeltje, gestoofd witloof en aardappelen naar keuze | €18,00 |
Kalkoengebraad met boschampignons (of keuzesaus), groenteboeket en aardappelen naar keuze | € 16,00 |
Lamsvlees met rozemarijnsaus (of keuzesaus), asperges of gestoofd witloof en aardappelen naar keuze | € 19,00 |
Gebraad met saus van 3 pepers (of keuzesaus), groentenassortiment en aardappelen naar keuze | € 16,00 |
Kalfsmedaillon met saliesaus (of keuzesaus), groenten en aardappelen met keuze | € 19,00 |
Varkenshaasje met saus van 3 pepers (of keuzesaus), groenteboeket en aardappelen naar keuze | € 18,00 |
Hespengebraad met honingmosterdsaus (of keuzesaus), savooi met spekjes en aardappelen naar keuze | € 16,00 |
Lamskroon met thymsaus (of keuzesaus), seizoensgroenten en aardappelen naar keuze | € 19,00 |
Kalkoensteak met dragonsaus (of keuzesaus), asperges en aardappelen naar keuze | € 17,00 |
Stoofpotje van everzwijn, appeltje met veenbessen en aardappelen naar keuze (wildseizoen) | € 18,00 |
Kip op Oosterse wijze | € 16,50 |
... | |
Gerechtjes van € 15,00 | Prijzen per persoon |
Kipfilet met portosaus, seizoensgroenten en gebakken aardappelen | € 15,00 |
Kalkoenlapje met champignonsaus, gestoofd witloof en kroketjes | € 15,00 |
Vol-au-vent met puree | € 15,00 |
Orloffgebraad met honingmosterdsaus, erwtjes en wortelen en krielaardappelen | € 15,00 |
Visfilet met bladspinazie, fijne kruidensaus en peterselieaardappelen | € 15,00 |
Kabeljauw met juliennegroenten, kervelsaus en pommes duchesse | € 15,00 |
Vis vol-au-vent met puree | € 15,00 |
Sauzen en aardappelgerechten kunnen vervangen worden door o.a. pepersaus, champignonsaus, dragonsaus, mosterdsaus, portosaus,... krielaardappelen, puree, kroketjes, gebakken aardappelen,... | |
Desserten (andere keuzes mogelijk) | Prijzen per persoon |
Crème brûlée | € 4,00 |
Chocolademousse | € 4,00 |
Mousse van speculoos | € 4,00 |
Assortiment mini gebakjes | € 6,00 |
Dôme van chocolade | € 6,00 |
Dôme van framboos | € 6,00 |
Appeltaart met een bolletje vanille ijs | € 6,00 |
Bavarois | € 6,00 |
Bavarois van speculoos | € 6,00 |
Chocolade fantasie | € 6,00 |
... |
In deze prijzen is btw en gebruik van borden en bestek inbegrepen.